event image

ALBERTE WINDING MED BAND

11 mar 20:00

ALBERTE WINDING MED BAND


11 MAR 20:00. Kr. 195. Døre åbner kl. 19.00


Vi kan med stolthed præsentere en af dansk musiks mest nærværende stemmer, Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år.


Efter Albertes bogudgivelse, Kastevinde erindringsglimt fra barndom og ungdom, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med både nye og gamle sange fra Alberte Windings dejlige repertoire.


Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter.


Vi vil altid gerne sende folk varmt afsted, og vi gør os umage for at være sammen, der hvor stemningen har den rigtige tykkelse til musik. Der hvor det skrøbelige knækker og bliver til et smil.


Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.


Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.


Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.