event image

Ballonrejsen

27 maj 13:00

Børneteater for de 3-8 årigeHer oplever du relationen imellem drengen Philippe og hans usædvanlige Tante. Hun er ganske vist ikke særligt pædagogisk anlagt, men til gengæld er hun fuld af smittende eventyrlyst, og så har hun en luftballon! En poetisk, sanselig og musik-båren forestilling animeret med dukker.  Pris 50 kr. uanset alder.Medlemmer af Kulturium Børn: 40 kr.Meld dig ind i vores gratis klub Kulturium Børn:Kulturium BørneklubKulturium Børneklub er vores nye gratis børnekulturklub, hvor du kan opnå forskellige fordele f.eks. rabat på familieforestillinger. Klubben er for alle børn/børnefamilier, uanset bopælskommune. Børneklubben er en familieklub, hvor du kan hente optil fem billetter med rabat til hvert arrangement. Er I optil fem personer i en familie, skal du altså  kun oprette én bruger.Gratis klub med fordele:Det er gratis at være medlem af klubben og der følger en masse fordele med.Et medlemskab giver adgang til:

  • 25 % rabat på større familieforestillinger i musikteatret  • 20 % rabat på børneteater i musikteatret  • Forsalg til udvalgte store familie og børneevents  • Info om medlemstilbud via mail (Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet for at modtage medlemstilbud+generel info om klubben.

  • Medlemskabet gælder et kalenderår (fra januar til og med december).Hvis du ønsker at blive medlem af Kulturium Børneklub, skal du trykke på  fanen 'Medlemskab' på www.kulturium.dk 

  • Du kan købe optil 5 billetter med rabat pr. arrangement pr. medlemskab.