event image

Bjonko

02 okt 20:00
Lyt

Kulturium Global Culture Club præsenterer Bjonko

”Bjonko er Danmarks – måske Nordens – bedste komponist, arrangør og musiker indenfor balkanbeat og den form for crossover, der forbinder den traditionelle Balkanmusik med den moderne vestlige rock, pop og hiphop.” – Gaffa

Bjonko selv har rødder i både Danmark og Makedonien hvilket gør musikken er energisk, medrivende, kunstnerisk og giver en sanselig oplevelse uden lige. Bjonkos seneste album ”Colors in Motion” fik 5 ud af 6 stjerne af Gaffas anmelder som finder albummet et sandt overflødighedshorn.

Kulturium Global Culture Club er det nyeste world-venue i Københavns Regionen - beliggende i Kulturium Musikteater.

Velkommen til verden i Ishøj!

Ishøj er stedet hvor hele verden mødes - derfor er det nu også naturligt at præsentere musik fra de verdensdele som faktisk er repræsenteret i Ishøj - og på Vestegnen i det hele taget.
Musik fra bl.a. Egypten, Tyrkiet, Balkan, Andalusien, Libanon, Kurdistan, Irak, Marokko,
og mange andre områder når sjældent ud på de etablerede danske spillesteder - det råder det nye Kulturium Global Culture Club nu bod på.

Følg med på Kulturium.dk og på Kulturium Global Culture Clubs FB.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.
Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.

Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.