event image

Blinkende Lygter

06 okt 19:30

NørregadeTeatret og Teater 2`s udgave af Blinkende Lygter er ikke en kopi af den berømte film fra 2000, men derimod et nyskrevet og opfriskende skuespil af en af landets bedste dramatikere, Vivian Nielsen, baseret på Anders Thomas Jensens film.


De fleste husker sikkert den skæve historie om de fire drenge - Peter, Arne, Thorkild og Stefan, som på grund af svigt i barndommen stikker af og tilfældigt mødes på en banegård. Sammen føres de ud i den kriminelle løbebane, men de står altid sammen og støtter hinanden. 


Da Thorkild fylder 50 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden Færingen. Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Dette danner rammen og baggrunden for deres videre færd og mødet med de sære udkants-danskere i forsøget på at passe ind.


Denne opsætning af Blinkende Lygter har et skønt hold på scenen, Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som aldrig giver slip på hinanden, Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne læge Carl..


Teaterversionen af Blinkende lygter er sjov, tankevækkende og skæv - en spændende og lidt anderledes aften i teatret.


Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland og Frank Rubæk  


Manuskript: Vivian Nielsen ? baseret på Anders Thomas Jensens filmmanus.


Iscenesættelse: Frank Rubæk


Om Kulturium Musikteater


Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Du finder vores koncertsal inde i Ishøj Bycenter.


Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.


Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.kulturium.dk.