event image

Bo Evers Band

30 Oct 20:00
Lyt

Bo Evers Band
Bo Evers er en charmerende poet og publikum & Kulturium darling.

Bo Evers optrådte første gang solo i Ishøj d. 7. marts 2018, under vores intime 50/50 koncept, med plads til maksimalt 50 gæster.
I år vendte han tilbage solo d. 9. januar, til en næsten fyldt Musikteatersal, hvor han tog publikum med storm på hans helt egen måde: Humor, underfundige rim, skæve menneskeobservationer, alvor, en særlig stemme, en orddriblende trubadur og en stribe fantastiske sange i deres akustiske grundform.

Nu er tiden kommet til at Bo kommer igen – men denne gang med hans velspillende band!

Bo Evers og hans band udfordrer den traditionelle dansksprogede musik ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk!

De følsomme og humoristiske tekster og den sprudlende, legesyge musik blomstrer op i en højere enhed til koncerterne, og sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når det musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Koncerten spænder over ny-klassikeren ”Fred”, tragikomiske ballader og frejdige serenader som "Barry White" og "Et dansenummer" til de mere eftertænksomme sange som "Hver anden weekend".

Kom nemt til KULTURIUM i Ishøj med S-Tog (stopper lige udenfor Ishøj Bycenter eller i bil (masser af gratis parkeringspladser).


Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturium.dk