event image

Bo Evers med band

04 nov 20:00

TOURSTART i Kulturium Musikteater


For tiden er Bo Evers i gang med indspilningerne til fuldlængde-albummet Liv og de sange præsenteres for føste gang live i Kulturium Musikteater.


Albummet vil være en opfølger til EP?erne 'Stiv', 'Blød' og 'Død'.


I.f.m. de nye indspilninger, vil der blive rørt i den musikalske gryde, hvilket betyder at man kan forvente at se og høre nye takter fra Bo Evers hånd. Det betyder også, bl.a., at der vil være omrokeringer i det ellers faste og succesfulde band, som han har rejst landet rundt med gennem de sidste seks år. For at dokumentere den rejse, udkom albummet 'Bo Evers møder Gypsy Vendetta og Pyskow' den 26. februar 2021. I den forbindelse blev der også udgivet to live-videoer af to af numrene 'Sidder bare her' og 'Nye dimensioner' indspillet med hele orkestret i studiet.Bo Evers´ sange har begået sig i mange, meget forskellige, musikalske konstellationer. I Chief 1's radiohit-produktioner, som 'Fred' og 'Barry White', i sigøjner-svingende live-versioner i selskab med Gypsy Vendetta, som 'Byens Politi' og 'Et Dansenummer' på utallige Danmarks turnéer, og i et bredere lydbillede i selskab med den akustiske kvintet Modspil. Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene dog alle fra samme sted: Når Bo Evers sidder alene med sin guitar.


Forvent intimitet, humor, alvor og musikalske røverhistorier. Om Kulturium Musikteater


Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Du finder vores koncertsal inde i Ishøj Bycenter.


Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.


Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.