event image

BØRN TO BE WILD JULESHOW “The Snow Must Go On”

08 Dec 13:00
Lyt

Unr. Sidde eller ståpladser
JULESHOW
“The Snow Must Go On”

PROGRAM FOR BØRN TO BE WILD JULESHOW: THE SNOW MUST GO OM

BØRN TO BE CREATIVE JULE WORK SHOP KL. 11.30-13.00 (GRATIS ADGANG)
BØRN TO BE WILD JULESHOW STARTER KL CA. 13.15 (KRÆVER BILLET)
Koncerten slutter ca. kl 14.00

BØRN TO BE CREATIVE “Make at Snowball”
Lad ”sneen” falde i din egen magiske snekugle. Med papir, saks og masser af glimmer og glitter skaber vi fantasifulde december miniature-landskaber. Du kan også lave en julestue med lys, gaver og utæmmet julehygge… Det er kun din fantasi der sætter grænser for, hvad din snekugle skal indeholde. Så tag din familie og venner i hånden og kom til en hyggelig og kreativ eftermiddag i Kulturium (lige inden Børn to be wild juleshowet). BEMÆRK det kræver billet til koncerten.

Workshoppen er tilrettelagt at Ishøj Billedskoles underviser og billedkunstner Malene Nors Tardrup

Sted: Kulturium Ishøj Østergade 28, 2635, Ishøj

Unr. Sidde eller ståpladser
BØRN TO BE WILD Jueshow.
“The Snow Must Go On”

Vi har i jo dedikeret vores liv til at formidle den helt særegne musikstil kaldet rockmusik for børn og voksne. Det har vi senest gjort med showet "Fars Weekend”, der stadig ruller over landet.

BØRN TO BE WILDS JULESHOW bliver på alle måder en helt ny form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hej Joe(sef) af Jimmi Hendrix er naturligvis med, ligesom “Julerockpourriet” glædeligt indeholder bl.a.”, ”The Snow Must Go On (Queen), ”Merry X-mas everybody” (Slade), mfl.

Vi snakker “julemandskostume", julesalmer tilsat rå rockguitar, sidste års hitsingle ”JUBIJUL”, børn på scenen og lære ”Last X-mas” og en hel masse andet julefis.

Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sender vi på både børne- og voksenkanalen, så det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.

Unummererede sidde og ståpladser.

Gruppebilletter kan købes på Ticketmasters Servicecenter, tlf. 70 15 65 65

Unummererede sidde og ståpladser.

Gruppebilletter kan købes på Ticketmasters Servicecenter, tlf. 70 15 65 65