event image

Aflyst: Den lille Havfrue (fra 4 år)

17 apr 13:00

En poetisk rejse fortalt med humor og bevægelse
Teatret Fyren og Flammen poetiske forestilling er fyldt med humor og bevægelse - ender dog med at havfruen bliver til skum.Det starter med en Shantie (Sømandssang), den maritime form fortælling. Skibsklokken ringer skumringen ind, mens fiskeren med klagende stemme synger ud i natten. En sang om hans største kærlighed, havet, om savnet, livet og døden. Vi springer mellem livet på landjorden, hvor fiskeren bor og havbunden, hvor havfruen lever. Vi ser havfruen trodse sin farmor, forelske sig i fiskeren og søge mod land. Vi ser havfruen redde fiskeren fra at drukne. Men fiskeren forstår sig ikke på mytologiske væsner og bliver bange. Havfruen får havheksen til at forvandle sig til et menneske, så hun endelig kan få sin elskede. Men han er mere til fisk, så hun får ikke sit ”kys”, så hun kan forblive menneske…

Anbefales fra 4 år.


Priser
0 kr. Medlemmer af Girafklubben - husk dog billet.

25 kr. Børn og unge

35 kr. Medfølgende voksne – 2 voksne pr. girafmedlem kan købe til denne pris

50 kr. Øvrige

125 kr. Løssalg

Billetterne kan købes online via linket. Er dit barn Girafmedlem, skal du logge ind på billetsiden under "Medlem? Log ind".

Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.