event image

DRACULA EN KISTEGLAD GRINEBIDER

13 feb 19:30

DRACULA - EN KISTEGLAD GRINEBIDER - Figaros og Den Ny Opera


13 FEB 19:30 kr. 175


Tag på en rejse til det mørke og dystre Transsylvanien i teater- og operakompagniet Figaros og Den Ny Operas usædvanligt frie gendigtning af Bram Stokers klassiske Dracula.


Vi banker gravrusten af gravrøsten, og Figaros hold af vampyrjægere Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen drager med den unge sagfører Jonathan Harker til Grev Draculas slot i de Transsylvanske bjerge.Her er Harker rejst til, trods advarsler fra lokalbefolkningen, for at afslutte et huskøb i England for greven.Mens greven, der har fået blod på tanden, rejser til England i en kiste fyldt med sit fædrelands jord, befinder Harker sig på slottet ? fanget af Draculas kvindelige vampyrer.Sammen med vampyrjægeren Van Helsing bliver det nu en kamp med tiden og dagslyset om at finde Grev Dracula og banke en pæl gennem hans hjerte for at forhindre ham i at skabe en mindre hær af vampyrer. Vi garanterer, i vanlig Figaros stil, en overflod af komik, musik og gys ... og masser af hvidløg.


Bid på krogen og oplev en forestilling, hvor alle roller synges, flyves og danses i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.


Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af "Dracula" tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.


Anmelderne har skrevet om Figaros tidligere forestillinger:?Og man får et tydeligt indtryk af et velfungerende team, der er drevet af en fælles energi, humor og lyst til at dyrke det komiske tenderende til det platte.? Jyllandsposten "en underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparodi." Fyens Stiftstidende ?Der er altså noget at glæde sig til. Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater.? NordjyskeDu kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser.Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.


Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.