event image

Eksklusiv gourmet grill aften i Skovhytten

27 aug 18:00
Lyt

Lækker mad fra grillen, koncert med Bo Evers og ølsmagning fra kvalitetsbryggeriet Skands - omkring bål ved Skovhytten

27. august fra 18-22

Kom til årets hyggeligste sommeraften ved Skovhytten i Ishøj Dyrepark i Tranegilde. Kom i god tid og oplev den skønne dyrepark inden aftenens program starter kl. 18.00.

Gourmetmiddagen afholdes på borde omkring det tændte bål.

Køkkenchef Michael A. Wiuff Pedersen fra MP Food & Event har sammensat denne lækre menu for aftenen:

Forret: 
Hvidløgsgrillet scampi spyd serveret med bulgursalat og krydderurt creme
 
Buffet:
Kødet.
Tornados af okse, urtemarineret kylling suprime.
Frankfurter med tilbehør.
 
Salater:
Kartoffel med spædt grønt, pasta pesto, broccoli salat, blomkål tzatziki, bønnesalat, græsksalat med feta.
 
2 dressinger og hjemmebagt gastro brød
 
Dessert:
Tung chokoladekage med salat af sommers frugt & bær
Hertil vaniljecreme

Ønsker du en lækker vegetar eller veganer menu, eller har du allergier vi skal være opmærksomme på, sender du blot dit billetnummer og information til kulturium@ishoj.dk, så tilpasser vi til dine ønsker. 

SKANDS ØLSMAGNING
Brygger Ernst Kristensen præsenterer ølsmagning, hvor han også fortæller om bryggeriet SKANDS historie. Vi skal smage på nedenstående øltyper under aftens ølsmagnings program, der forgår under hovedretten og senere til desserten:

Egtvedpigens Bryg
Humlefryd
Elmegade IPA
Blå Chimpanse
Esrum Kloster
Lagerthas Bryg


Program:

18.00: Velkomstdrink og baren er åben. 
18.15: Forret (serveres ved bordene)
18.45: Bo Evers sæt ca. 45 minutter.
19.30: Middags buffet med ølsmagning del 1
20.45: Bo Evers sæt 2.
21.30: Dessert og ølsmagning del 2
22.00 Tak for i aften

Forbehold for ændringer i tiderne.

Der er plads til 70 gæster denne aften.
Pris 425 kr.

OM BO EVERS SOLO
Bo Evers er en charmerende poet og publikums-darling. Du kender sange som storhittet 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend' og du kender Bo Evers’ karakteristiske kvækkende stemme. Bo Evers er en orddriblende trubadur og hans underfundige rim og skæve menneskeobservationer er forfriskende og en oplevelse i sig selv. De følsomme og humoristiske tekster og den sprudlende, legesyge musik blomstrer op i en højere enhed til koncerterne, og sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når det musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker. Koncerterne spænder over ny-klassikeren ”Fred”, tragikomiske ballader og frejdige serenader som "Barry White" og "Et dansenummer" til de mere eftertænksomme sange som "Hver anden weekend".
OM SKANDS
Bryggeriet Skands blev etableret i 2003 med en vision om, at det gamle brygger håndværk igen skulle i højsædet. Bryggeriet fokuserer på kvalitet og balancerede smagsoplevelser. Det betyder, at man altid kan forvente en øl med høj drikbarhed – uanset om bitterheden er i den høje ende eller krydderier dominerer. Bryggeriet har en stor kærlighed til øl og altid mange gode ideer til nye varianter. Det sker altid med udgangspunkt i udsøgte råvarer kombineret med et indgående kendskab til brygprocesser og håndværksmæssige traditioner.

Skands rige sortiment af kvalitets øl bliver løbende justeret og udviklet. De brygger både de traditionelle varianter, men også mere utraditionelle øltyper. Desuden er de kendte for at samarbejde med folk, der har spændende ideer, der gør deres hverdag anderledes og afvekslende. Det sikrer samtidig, at ølnyderen altid kan smage bryggeriets kærlighed og kompromisløshed i hver eneste tår.

Gæster til Gourmet Grillaftenen vil få en kode udleveret af Ernst Kristensen der giver adgang til 20 % rabat i hans online butik (gælder en uge efter event).


Arrangementet er et samarbejde imellem Bredekærgård og Kulturium Musikteater.