event image

Elverhøj - Men tonen er lav

16 Nov 19:30

Flyttet til 16-11-20 Refundering frem til 7/4-20

Figaros og Den Ny Opera præsenterer:
Elverhøj
- men tonen er lav


FESTFORESTILLING MED KONGELIG KOMIK

Den Ny Opera er igen gået sammen med operaselskabet Figaros og præsenterer endnu en vanvittig fortolkning af et nationalklenodie, denne gang Heibergs Elverhøj Elverhøj blev skrevet af Johan Ludvig Heiberg med musik af Friedrich Kuhlau i 1828 som bestillingsarbejde af kong Frederik VI, og Heiberg havde nok næppe forestillet sig at hans nationalromantiske fortælling om elverfolk, forbyttede børn og kærlighed skulle blive en evergreen med musik, der er kendt den dag i dag bl.a. ”Kong Christian stod ved højen mast” og Menuetten fra Elverhøj. Også i ?lmklassikeren ”Olsen-banden ser rødt” indgår Elverhøj i udførelsen af kuppet.

Nu tager Den Ny Opera og Figaros Elverhøj under kærlig behandling, og i hænderne på Figaros’ Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen, bliver Elverhøj helt sikkert ikke, som man kender den. Denne meget lidt højpandede udgave af Elverhøj byder på skøre indfald, musik og komik, og det kan nok heller ikke undgås, at en forbryderbande blander sig, ikke blot i ouverturen, men i selve handlingsforløbet.

”Danmarkshistorie med et stænk Monty Python, en knivspids opera, lidt operette og en sjat musical. Det er den rablende gale og vanvittigt sjove cocktail, Figaros og Den Ny Opera serverer for publikum”. Sådan skrev Kulturtid.dk om Figaros udgave af Svend, Knud og Valdemar i sæson 18/19.

”Denne rablende gale og voldsomt morsomme farce sætter virkelig lattermusklerne på overarbejde, og publikum går derfra med den der helt specielle mavefornemmelse, man har, når man har fået et dejligt grin.” Kulturtid.dk ”underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparodi, som efterlader én ubekymret og latterlabil” Lene Kryger, fyens.dk

TILBUD: TIL ALLE* KULTURIUMS VOKSEN TEATERFORESTILLINGER TILBYDER VI 3+1 RABAT. DET VIL SIGE AT HVIS DU SAMTIDIG KØBER BILLET TIL 3 FORSKELLIGE FORESTILLINGER KAN DU SKRIVE TIL Kulturium@ishoj.dk OG FÅ EN 4. GRATIS BILLET. MEDSEND DIT ORDRENR.

*Gælder ikke Robin Hood.

Kom nemt til KULTURIUM med Ishøj med S-Tog der stopper lige udenfor Ishøj Bycenter eller i bil , hvor der er masser af gratis parkeringspladser.
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.


Se mere på www.kulturcafe.dk