event image

I STØVET FRA REGNEN

12 feb 19:30

I STØVET FRA REGNEN


I støvet fra regnen er en co-produktion mellem Teater V og Teater Grob


12 FEB 19:30 kr. 125


I STØVET FRA REGNEN er et drama om krigen der aldrig slutter.Hvordan lever man videre efter at have været i krig og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag, efter at have mærket krigens rædsler?To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet.Oplev Paw Henriksen og Martin Hestbæk i et anmelderrost og stadigt aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger.I STØVET FRA REGNEN blev i 2018 belønnet med en Talent Reumert til Magnus Iuel Berg for sit manuskript.SPILLETID


115 min.I støvet fra regnen er en co-produktion mellem Teater V og Teater GrobMEDVIRKENDE


Paw HenriksenMartin Hestbæk
KUNSTNERISK HOLD


Dramatiker, Magnus Luel BergInstruktør, Per Scheel-KrügerScenograf, Laura RasmussenLysdesign, TBALyddesign, Weronika AndersenDu kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.


Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.