event image

I STØVET FRA REGNEN

12 feb 19:30
Lyt

I STØVET FRA REGNEN er et drama om krigen der aldrig slutter.

Hvordan lever man videre efter at have været i krig og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag, efter at have mærket krigens rædsler?

To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet.

Oplev Paw Henriksen og Martin Hestbæk i et anmelderrost og stadigt aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger.

I STØVET FRA REGNEN blev i 2018 belønnet med en Talent Reumert til Magnus Iuel Berg for sit manuskript.

SPILLETID
115 min.

I støvet fra regnen er en co-produktion mellem Teater V og Teater Grob

MEDVIRKENDE
Paw Henriksen

Martin Hestbæk


KUNSTNERISK HOLD
Dramatiker, Magnus Luel Berg

Instruktør, Per Scheel-Krüger

Scenograf, Laura Rasmussen

Lysdesign, Sonja Lea

Lyddesign, Weronika Andersen

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.
Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.

Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.