event image

Jacob Gurevitsch

13 okt 20:00
Lyt

Salget via Ticketmaster er stoppet.

JACOB GUREVITSCH – TORSDAGSKONCERT MED ÉN AF VERDENS MEST STREAMEDE GUITARISTER

Guitaristen Jacob Gurevitsch, har med videoen til nummeret ’Lovers In Paris’ over 16 millioner visninger på YouTube. Sammen med antal plays på Spotify, har det gjort den København-baserede guitarist, til én af verdens mest streamede guitarister. Hans tracks ligger på et utal af de mest eksklusive Spotify Playlister som Buddha Bar, Music For Dreams og Café Del Mar.

Nu kommer han til Kulturium med sin Trio, der udover Jacob består af Jacob Andersen (percussion) og Bastian Sjelberg (bas), til en magisk koncert med den spanske guitar helt i front.


Igennem de sidste 10 år har den danske guitarist, Jacob Gurevitsch, udviklet sin egen musikalske signatur med den spanske guitar. Hans indgang til musikken er en dyb passion, en flair for romantiske fortolkninger og en meget veludviklet musikalsk forståelse. Han har gennem de seneste år opnået stor succes bl.a. i udlandet, hvor hans musik er kommet vidt omkring

Den danske guitarist Jacob Gurevitsch, født i Sønderjylland i 1972, blev i en tidlig alder grebet af musik. Fra barndommen fik han, igennem sin svensk fødte mor, den svenske vise tradition ind på tæt hold. De melodiske og smukke kompositioner fra eksempelvis Jan Johansson, gjorde stort indryk og har siden hen haft afgørende betydning for hans musikalske udtryk.

Efter at have studeret på musik konservatoriet, fulgte en tid som akkompagnatør for nogle af Danmarks største sangere, bl.a. Savage Rose som han turnerede med i 3 år. Det var i den periode hans passion for den spanske guitar begyndte.

I 2015 udgav han sit første album “Lovers In Paris”, og siden er det gået stærkt!

Læs mere om Jacob Gurevitsch i dette glimrende interview fra KODA: http://bit.ly/2KtPsaR

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.
Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.

Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.