event image

Jagten på det gode menneske

07 Nov 19:30

Jagten på det gode menneske

Stor teaterforestilling fra Baggårdsteateret om forfatteren Karin Michaëlis med ny musik af KATINKA. Karin Michaëlis blev verdensberømt i sin samtid, men næsten glemt i sit hjemland. Det gør denne musikforstilling nu op med. Oplev et episk drama om det 20. århundrede set gennem en stærk kvindeskæbne. En filosofisk søgen efter det gode – også i en farlig tid. Er det muligt at være god i en ond verden? Karins liv udfolder sig i lyset af verdensbegivenhederne, og mens hun vokser op som et ungt menneske med stærk skrivetrang, tager en mor i den østrigske by Linz sin søn op i armene. Lille Adolf. Krigen rykker nærmere, og Karin, der har etableret sig om international forfatter, åbner sit hjem på Thurø for en række politiske flygtninge fra Tyskland. Krigen kræver, at alle tager stilling.
Kan man lave om på virkeligheden uden at skære sig på løgnen? Vi byder efter forestillingen på et glas vin og en talk om Karin Michaëlis forfatterskab ved Kulturium klub Salonen.

TILBUD: TIL ALLE* KULTURIUMS VOKSEN TEATERFORESTILLINGER TILBYDER VI 3+1 RABAT. DET VIL SIGE AT HVIS DU SAMTIDIG KØBER BILLET TIL 3 FORSKELLIGE FORESTILLINGER KAN DU SKRIVE TIL Kulturium@ishoj.dk OG FÅ EN 4. GRATIS BILLET. MEDSEND DIT ORDRENR.

*Gælder ikke Robin Hood.

Kom nemt til KULTURIUM med Ishøj med S-Tog der stopper lige udenfor Ishøj Bycenter eller i bil , hvor der er masser af gratis parkeringspladser.
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Se mere på www.kulturium.dk