event image

Kulturium Søndagsjazz

16 okt 13:00

Det startede i en kælder sort som kul for 28 år.


Basement Jazzband har i mere en et kvart århundrede leveret glad og swingende jazz som startede med at øve i en gammel kulkælder.


Året er 1994. Fodpedalen banker bestemt ind på bagsiden af stortrommen, mens strengene på kontrabassen danser med. Musikken tager form i en gammel villakælder. Klods op af et rumlende fyr og en bunke sorte kulbriketter starter seks mænd takterne til dét, der senere skulle vise sig at blive til Basement Jazzband. 


Siden den spæde start i kælderen har Basement Jazzband begejstret jazzfans i mange forskellige sammenhænge. Blandt andet i de fleste af landets jazzklubber, ved Copenhagen Jazzfestival, Silkeborg, Maribo, Køge og Allinge Jazzfestival og ved Køge Festuge. De har fulgt 16.000 deltagere godt på vej til Ecco Walkathon og spillet til folkefest på Øresundsbroen i pinsen 2000. En af grundene til bandets popularitet, er den disciplinerede og swingende New Orleans og Dixiestil. Derudover er synergien i bandet helt unik, hvilket man som publikum tydeligt fornemmer. Besætning 


Norbert Susemihl, trompet/vokal 


Lasse Karlsson, klarinet/vokal


Morten Hertz, basun 


Per Jakobsen, piano/vokal 


Jan Duelund, banjo/vokal 


Jørgen Jøgge Villumsen, kontrabas, 


Sven Levandowsky, trommer og orkesterleder. 
OM SØNDAGSJAZZ I KULTURIUM MUSIKTEATERPå scenen er altid jazz og blues orkestre, nøje udvalgt af kapelmester Sven Levandowsky. Vi sidder ved caféborde og baren serverer blandt andet vin, drinks og ikke mindst velskænkede fadøl fra bryggeriet Skands. Vores café på 1. sal tilbereder gourmet kaffe og the. Der kan købes sandwich.


Priser:


Forsalg 40 kr.


Dørsalg: 50 kr.


Gratis for medlemmer af Kulturium Jazzklub og guldkortsmedlemmer.HUSK AT KØB ELLER HENT BILLET PÅ KULTURIUM.DK, DA DER ER NUMMEREREDE PLADSER.


Kuturium Jazzklub


Dette medlemskab er for jazzelskeren! Kortet giver gratis adgang til alt søndagsjazz i Kulturium Musikteater samt jazz på Bredekærgård. Du får desuden eksklusive rabatter på udvalgte koncerter og arrangementer i løbet af året. Medlemskabet er personligt og koster 200 kr. pr. kalenderår.Kulturium Guldkort


Elsker du musik og teater og går du ofte ud til live oplevelser, så er dette medlemskab det rette for dig. Kortet er personligt og giver mulighed for ét stk. gratis billet til alle Kulturium Musikteaters egne arrangementer inkl. teater. Medlemskabet er personligt og koster 1700 kr. pr. kalenderår.Læs om alle medlemskaber på kulturium.dk hvor du også kan tilmelde dig vores mange nyhedsbreve.