event image

Kulturium Søndagsjazz

11 dec 13:00

Billetsalget starter søndag d. 8. maj kl. 12.00


Den 29-årige sangerinde Kira Martini fik sit gennembrud på den danske jazzscene i sommeren 2013 med jazz'debuten Kira Martini presents MARTINIS. Et album hvor hun ønskede at mikse sine 2 yndlings universerndenfor jazzen, nemlig New Orleans og Brasiliens farverige verdener. Det gjorde hun i selskab med et par gode musik-venner, i forskellige aldre, som alle har betydet meget for hendes musikalske rejse.


OM SØNDAGSJAZZ I KULTURIUM MUSIKTEATERPå scenen er altid jazz og blues orkestre, nøje udvalgt af kapelmester Sven Levandowsky. Vi sidder ved caféborde og baren serverer blandt andet vin, drinks og ikke mindst velskænkede fadøl fra bryggeriet Skands. Vores café på 1. sal tilbereder gourmet kaffe og the. Der kan købes sandwich.


Priser:


Forsalg 40 kr.


Dørsalg: 50 kr.


Gratis for medlemmer af Kulturium Jazzklub og guldkortsmedlemmer.


HUSK AT KØB ELLER HENT BILLET PÅ KULTURIUM.DK, DA DER ER NUMMEREREDE PLADSER.


Kuturium Jazzklub


Dette medlemskab er for jazzelskeren! Kortet giver gratis adgang til alt søndagsjazz i Kulturium Musikteater samt jazz på Bredekærgård. Du får desuden eksklusive rabatter på udvalgte koncerter og arrangementer i løbet af året. Medlemskabet er personligt og koster 200 kr. pr. kalenderår.


Kulturium Guldkort


Elsker du musik og teater og går du ofte ud til live oplevelser, så er dette medlemskab det rette for dig. Kortet er personligt og giver mulighed for ét stk. gratis billet til alle Kulturium Musikteaters egne arrangementer inkl. teater. Medlemskabet er personligt og koster 1700 kr. pr. kalenderår.


Læs om alle medlemskaber på kulturium.dk hvor du også kan tilmelde dig vores mange nyhedsbreve.