event image

Kulturium Søndagsjazz

09 okt 13:00

Scandinavian Rhythm Boys kommer fra Sverige og Danmark og blev startet i 1997.


Et akustisk ensemble, med dynamisk fremtræden, og et repertoire der indeholder sjældent spillet ragtime, oprindelig blues, spiritual, gospel, brass band musik samtforskellige tidlige jazzformer. Vores musik hælder mere til tonesproget som det lød i Chicago og New York i 1890erne end New Orleans revival, udtaler sig orkesterleder, banjospiller og sanger Michael Bøving.


OM SØNDAGSJAZZ I KULTURIUM MUSIKTEATERPå scenen er altid jazz og blues orkestre, nøje udvalgt af kapelmester Sven Levandowsky. Vi sidder ved caféborde og baren serverer blandt andet vin, drinks og ikke mindst velskænkede fadøl fra bryggeriet Skands. Vores café på 1. sal tilbereder gourmet kaffe og the. Der kan købes sandwich.


Priser:


Forsalg 40 kr.


Dørsalg: 50 kr.


Gratis for medlemmer af Kulturium Jazzklub og guldkortsmedlemmer.HUSK AT KØB ELLER HENT BILLET PÅ KULTURIUM.DK, DA DER ER NUMMEREREDE PLADSER.


Salg af billetter og sæsonkort starter medio januar 2022 på kulturium.dkKuturium Jazzklub


Dette medlemskab er for jazzelskeren! Kortet giver gratis adgang til alt søndagsjazz i Kulturium Musikteater samt jazz på Bredekærgård. Du får desuden eksklusive rabatter på udvalgte koncerter og arrangementer i løbet af året. Medlemskabet er personligt og koster 200 kr. pr. kalenderår.Kulturium Guldkort


Elsker du musik og teater og går du ofte ud til live oplevelser, så er dette medlemskab det rette for dig. Kortet er personligt og giver mulighed for ét stk. gratis billet til alle Kulturium Musikteaters egne arrangementer inkl. teater. Medlemskabet er personligt og koster 1700 kr. pr. kalenderår.Læs om alle medlemskaber på kulturium.dk hvor du også kan tilmelde dig vores mange nyhedsbreve.