event image

Kaboom – kunsten at ødelægge

25 mar 13:00

Børneteater for de 4-12 årigeHvornår må man ødelægge ting? Kan man bygge nyt uden at rive noget gammelt ned først?Kom med, når vi drukner gipsbuster og maler ovenpå andres malerier. Vi smider Kierkegaard i kødhakkeren og stopper ham i pølser! Vi knaser bolsjer, smadrer guitarer og kravler gennem lærreder sammen med publikum!  Når forestillingen er slut, forlader man rummet beriget med oplevelser af velfungerende interaktion og fyldt med tanker omkring det forunderligt konstruktive og kreative, der kan være i at ødelægge noget – med omtanke og tilladelse vel at mærke.Pris 50 kr. uanset alder.Medlemmer af Kulturium Børn: 40 kr.Meld dig ind i vores gratis klub Kulturium Børn:Kulturium BørneklubKulturium Børneklub er vores nye gratis børnekulturklub, hvor du kan opnå forskellige fordele f.eks. rabat på familieforestillinger. Klubben er for alle børn/børnefamilier, uanset bopælskommune. Børneklubben er en familieklub, hvor du kan hente optil fem billetter med rabat til hvert arrangement. Er I optil fem personer i en familie, skal du altså  kun oprette én bruger.Gratis klub med fordele:Det er gratis at være medlem af klubben og der følger en masse fordele med.Et medlemskab giver adgang til:

  • 25 % rabat på større familieforestillinger i musikteatret  • 20 % rabat på børneteater i musikteatret  • Forsalg til udvalgte store familie og børneevents  • Info om medlemstilbud via mail (Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet for at modtage medlemstilbud+generel info om klubben.

  • Medlemskabet gælder et kalenderår (fra januar til og med december).Hvis du ønsker at blive medlem af Kulturium Børneklub, skal du trykke på  fanen 'Medlemskab' på www.kulturium.dk 

  • Du kan købe optil 5 billetter med rabat pr. arrangement pr. medlemskab.  •