event image

Karius og Baktus (EKSTRA)

25 feb 16:30

EKSTRA FORESTILLING!4-8 ÅR.Se eller gense Pelle Koppels finurlige udgave af historien om de to mikroskopiske og drillesyge tandtrolde, der elsker wienerbrød og søde sager, men er meget bange for den store tandbørste. Historien udspiller sig i en farverig og tegneserieagtig scenografi med sæbebobler, kæmpe kager og tandhuse.En elsket historie om de to frække tandtrolde med manuskript af Thorbjørn Egner og sange og musik af Christian Hartmann.OBS! For at alle får den bedst mulige teateroplevelse gør vi opmærksom på, at forestillingen egner sig til børn mellem 4 og 8 år. Yngre børn kan blive forskrækkede over mørket, troldenes masker eller de høje lyde – det er noget andet end at læse bogen.

Medvirkende: Sune Kofoed og Mathias Sprogøe FlettingInstruktør: Pelle KoppelScenograf: Johan KølkjærMusikalsk arrangement: Christian HartmannDramatiker: Thorbjørn Egner

Varighed: 35 minutter

Aldersgruppe: Fra 4 år - 8 år.Billetpris: 50 kr. Medlemmer af Kulturium Børn 40 kr. Hent gratis medlemskab for 2023 på www.kulturium.dk i fanen Medlemskaber.Salsopstilling: Flat gulv med børnerækker/puder, og halv tribune bagerst i salen.