event image

Kate Bush: Foredrag

08 nov 19:00

THOMAS ULRIK LARSEN FOREDRAG


Kate Bush: Løvehjerte, multikunstner og provo på egne præmisser.


Pris: 50 kr inklusiv et glas vin/lille øl eller vand. Varrighed ca. 2 timer.


Thomas foredrag rummer spændende tekst- og musikanalyse, hvor alle kan være med. Musikhistorie, anekdoter og samtids-perspektiv flettes sammen på en underholdende og eftertænksom måde.


En af rockens betydeligste kunstnere har stadig integriteten intakt mere end 40 år efter den utrolige debut-LP, The Kick Inside. Thomas Ulrik Larsens foredrag om Kate Bush går tæt på et mangesidet talent og den musiske opvækst, der skabte multikunstneren Kate. Det musikalske fokus er på The ick Inside, og opfølgerne Lionheartog Never Forever.


Om Thomas Ulrik Larsen


Thomas Ulrik Larsen, født 1971, er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire album-udgivelser på cvet under sit alias, Lysår. Han er bosat i Nordsjælland med sin familie. 


Thomas Ulrik Larsen er cand. mag. i musikvidenskab og pædagogik fra Københavns Universitet med speciale i rockmusikanalyse og rockhistorie. Han en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970?erne samt dansk rock fra samme periode.


Thomas var medvært i DR på P6 Beat i serien P6 Beat elsker da emnerne var Gasolin og Pink Floyd. Udsendelsen om Gasolin er den største lyttersucces i serien. Desuden har Thomas medvirket i Klog på sprog på DR P1, hvor emnet var Shu-bi-duas tekstunivers.