event image

KENDER DU DET? - Steiner, Mia Møller, André Andersen

17 jan 19:15

Kr. 50

Velkommen til vores nye fortælle-aftener for voksne! Tre professionelle historiefortællere vil underholde med deres fortællinger.
Fortællinger der dufter af regn, smager af æble, knitrer som ild, brænder som en lussing eller føles som første kys. Den sidste aften i denne omgang.

Kender du det år du ikke kan åbne makreldåsen eller får de bløde grøntsager nederst i indkøbskurven? Når snørrebåndet knækker eller colaen er blevet rystet?
Fortællinger om hverdagens små first world-problems, pustet op til en uoverskuelig størrelse og som til tider kan forandre verden - eller ikke.

Steiner er manden bag den store succes “Lystløgneaften”, og har en evne til at se det sjove i det minimalistiske og lade sig inspirere til en fortælling fra de mest uventede steder. Med Steiner kan du være sikker på at du får en interessant fortælling som du ikke vidste du ville kunne nikke genkendende til. Mia Møller er én af landets absolut bedste impro-fortællere. Et hoved der tænke så hurtigt at du ikke kan nå at blinke, og digter fortællinger der er så skæve og mærkelige at du sjældent har hørt noget lignende. Glæd dig til at høre hvad der gemmer sig i hendes hoved og nyd når hun henter en fortælling ned himlen her og nu. André Andersen er gennemgående vært til alle arrangementerne og er kendt for sine energiske fortællinger, der bruger humor som vigtigste håndvåben. Men fra latter er der ikke langt til det alvorlige og du ved aldrig om det er en filosofisk, underfundig eller rørende fortælling der rammer dig, når han leverer sine hjemmebryggede fortællinger.

Andre forestillinger med fortællinger:

DECEMBER:
2/12 2021: DEN GODE, DEN ONDE OG DEN VIRKELIG GRUSOMME JULETID
- Kasper Sørensen, Kari Brinch, André Andersen

Velkommen til vores nye fortælle-aftener for voksne! Tre professionelle historiefortællere vil underholde med deres fortællinger.
Fortællinger der dufter af regn, smager af æble, knitrer som ild, brænder som en lussing eller føles som første kys.Nogen elsker den, andre hader den - idag hylder vi julens fortællinger på godt og ondt. Vi tager lidt nisser og julegodter og blander sammen med travlhed, stress og sort (og gul) urbansk sne - og vupti, så har vi pakket julen ind i det værste og bedste.

Kasper Sørensen er indbegrebet af storbyfortællinger. Lys og mørk på een og samme tid. En evne til at se det gode i det grusomme og det grusomme i det gode. Han er én af landets mest erfarne fortællere og har været med til at udvikle dansk LIVE fortælling til det som den er idag. Kari Brinch er fortælleren fra Fyn, der kan blande 100 gram eventyr og 100 gram opkevelser fra eget liv - og vupti, så har du noget helt nyt der dufter af brunkager, H.C. Andersen, skilsmisse, succes og fiasko. André Andersen er gennemgående vært til alle arrangementerne og er kendt for sine energiske fortællinger, der bruger humor som vigtigste håndvåben. Men fra latter er der ikke langt til det alvorlige og du ved aldrig om det er en filosofisk, underfundig eller rørende fortælling der rammer dig, når han leverer sine hjemmebryggede fortællinger.NOVEMBER
8/11 2021: FAVORITTER OG FIASKOER
- Aske Ebbesen, Pernille Stockfleth, André Andersen

Velkommen til vores nye fortælle-aftener for voksne! Tre professionelle historiefortællere vil underholde med deres fortællinger.
Fortællinger der dufter af regn, smager af æble, knitrer som ild, brænder som en lussing eller føles som første kys.

Iaften vil de tre fortællere dele ud af deres favoritfortællinger om livets succeser og det modsatte! Når alt går galt og alt går op i en højere enhed. Når intet kan gå galt, men gør det alligevel.

Pernille Stockfleth er hvirvelvinden fra Falster der med humor og medrivende energi har let ved at forføre sit publikum. Hun fortæller sine egne fortællinger der handler om sit eget liv eller er er inspireret af tanker hevet ned fra fra kreativitetens himmel . Aske Ebbesen kan skrue en fortælling sammen som ingen anden. Han kan få dig til at at græde, bedst som du troede det var en sjov fortælling, og han evner at få dig til at undres og nikke genkendende på samme tid. Det er fortællinger fra egen skuffe, men ikke nødvendigvis fra eget liv. André Andersen er gennemgående vært til alle arrangementerne og er kendt for sine energiske fortællinger, der bruger humor som vigtigste håndvåben. Men fra latter er der ikke langt til det alvorllige og du ved aldrig om det er en filosofisk, underfundig eller rørende fortælling der rammer dig, når han leverer sine hjemmebryggede fortællinger.