event image

KLUBIEN med band

06 Mar 20:00
Lyt

Jørgen Klubien har tour start på Kulturium med Regndans og Kom Tilbage Nu - og alle de andre hits fra Danseorkesteret og solo - og ikke mindst helt nye sange fra 2019 albummet Family vol. 1 & 2.

Klubiens stemme anno 2019 oser om muligt af endnu mere sjælfuldhed. Man kan godt sige at Kong Klubien, Danmarks ukronede soul konge, hermed sætter sig på tronen igen.

Sanger og sangskriver Jørgen Klubien kan i 2019 fejre 50 år i musikbranchen. Som 11-årig startede han med at spille trommer i børneorkestret Babybandet. Det var i 1969.

Nu 50 år efter er han aktuel med ny dobbeltsingle, der består af numrene ”It Hurts” og ”Jeg Må Ha’ Dig”. To forskellige sange; en duet-ballade og et up tempo nummer, begge med Klubiens umiskendelige soulfulde fingeraftryk. Den energiske og ørehængende ”Jeg Må Ha’ Dig” er et hidtil uudgivet Danseorkester nummer fra bandets arkiver. Et nummer som sender tankerne i retning af, og kipper med cowboyhatten, til et af orkestrets største hits, ”Kom Tilbage Nu”. ”It Hurts” er en iørefaldende duet med den engelske sangerinde Grace Tither fra Manchester som Klubien også tidligere sang duetten ”Do It Quiet” med fra soloalbummet ”Soul Cowboy” (2014). Deres stemmer klæder hinanden på det radiovenlige nummer, hvor tekstens omdrejningspunkt er det tabte kærlighedsforhold.

Det kommende album vil bestå af splinternye sange, gamle uudgivne Danseorkesternumre, samt ny indspilninger af hans største hits samt de klassiske soul- og popsange der gennem tiden har haft størst betydning for Jørgen Klubien. Sangene er derfor både på dansk og engelsk.

At Jørgen Klubien, samtidig med sin musikalske karriere i Danmark, har været bosiddende i USA i over 40 år og har haft succes som tegnefilmstegner, ved de fleste. Derfor giver det også god mening for Klubien at veksle mellem at synge på dansk og engelsk på den aktuelle dobbeltsingle og det kommende dobbeltalbum.

- Det er ret naturligt for mig at synge på både dansk og på engelsk, da jeg hele mit liv har brugt begge sprog til daglig, siger Klubien.

Koncerten er siddende med unummererede pladser, opdelt i to set.

Du kommer nemt til Kulturium i Ishøj med S-Tog, der stopper lige udenfor, eller i bil, hvor der er masser af gratis parkeringspladser.

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk