event image

Kulturium Søndagsjazz

20 feb 13:00

LOVELESS/STEEN/VUUST/DAM KVARTET I KULTURIUM ISHØJ


UFFE STEEN:


Uffe Steen er en dansk guitarist og improvisationsmusiker indenfor blues og jazzgenren, som har medvirket på et over 80 udgivelser som solist og sideman.


PETER VUUST:


Peter Vuust bassist og professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede side-men. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner


JAMES LOVELESS:


Han er vokset op i de amerikanske sydstater i en familie, hvor sang var lige så naturligt som at trække vejret. Via Tyskland endte James Loveless i begyndelsen af 80-erne i Danmark.


Gennem en årrække var han fast solist i Klüvers Big Band.Med sig har bandet trommeslager, JENS KRISTIAN DAM, som også er en fabelagtig pianist og spiller bl.a. med Mike Andersen, HP Lange m.m. og hører til de allerbedste trommeslager herhjemme.


OM SØNDAGSJAZZ I KULTURIUM MUSIKTEATER


På scenen er altid jazz og blues orkestre, nøje udvalgt af kapelmester Sven Levandowsky. Vi sidder ved caféborde og baren serverer blandt andet vin, drinks og ikke mindst velskænkede fadøl fra bryggeriet Skands. Vores café på 1. sal tilbereder gourmet kaffe og the.


Priser:


Forsalg 40 kr.


Dørsalg: 50 kr.


Gratis for medlemmer af Kulturium Jazzklub og guldkortsmedlemmer.


HUSK AT KØB ELLER HENT BILLET PÅ KULTURIUM.DK, DA DER ER NUMMEREREDE PLADSER.


Der kan tilkøbes smørrebrød til 70 kr. (i billetkøbet) senest onsdag kl. 12.00 inden koncerten. Smørrebrød serveres normalt ved din siddeplads.


Salg af billetter og sæsonkort starter medio januar 2022 på kulturium.dk


Kuturium Jazzklub


Dette medlemskab er for jazzelskeren! Kortet giver gratis adgang til alt søndagsjazz i Kulturium Musikteater samt jazz på Bredekærgård. Du får desuden eksklusive rabatter på udvalgte koncerter og arrangementer i løbet af året. Medlemskabet er personligt og koster 200 kr. pr. kalenderår.


Kulturium Guldkort


Elsker du musik og teater og går du ofte ud til live oplevelser, så er dette medlemskab det rette for dig. Kortet er personligt og giver mulighed for ét stk. gratis billet til alle Kulturium Musikteaters egne arrangementer inkl. teater. Medlemskabet er personligt og koster 1700 kr. pr. kalenderår.


Læs om alle medlemskaber på kulturium.dk hvor du også kan tilmelde dig vores mange nyhedsbreve.