event image

L.I.G.A akustisk

23 sep 20:00

L.I.G.A akustisk koncert


Forsalg 195 kr. Dørene åbner kl. 19.00. Siddende koncert ved caféborde. Nummererede pladser. 


L.I.G.As altid eksplosive humørbombe af energi har været kendt siden 2013, hvor de succesfuldt slog sig fast på det danske musikmarked med en pop, funk, soulet og ambitiøs lyd. Til efteråret 2022 står duoen klar til igen at præsentere musikken indendørs efter en sommer med festivalkoncerter landet over. I et helt nyt akustisk setup udfolder L.I.G.A sit bagkatalog med hits som Skylder Dig Ik Noget og Julia i helt friske genfortolkninger, der også vil være fyldt med duoens nye udgivelser, der udgives forud for touren. 


 Der er tale om en siddende koncert. Bevæggrunden for at LIGA skal afsted på denne akustisk siddende koncert er først og fremmest, at der er tale om helt nye rammer for duoens musik. Aldrig før har LIGA spillet akustisk og i dette setup overfor det siddende publikum. 


 PRAKTISK INFO:


Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.


Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.


Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.


Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.