event image

ORD!

05 okt 19:30

André Andersen Teaterkompagni præsenterer:


ORD


Når ord skaber billeder


Fortællinger der dufter af regn, smager af æble, knitrer som ild, brænder som en lussing og føles som første kys. Aftenens fortællere byder ind med fortællinger der understreger aftenens tema. Fiktive og filosofiske fortællinger med stof til eftertanke. Urban fortællinger og sande beretninger fra taxaen eller det røgfyldte værtshus. Hver fortæller har sin egen unikke form og alle aftener med ORD byder på en stor diversitet. En samling af farvede og grå fortællinger i dur og mol, fortalt af nogen af landets absolut bedste LIVE-fortællere, inspireret af aftenens tema. André Andersen er gennemgående vært og har to fortællere med hver aften.


I løbet at sæsonen kan du møde navne som Vigga Bro, Aske Ebbesen, Pernille Stockfleth og mange flere.


Der er fortælleraftener følgende datoer:


7. september


5. oktober


9. november


Vi starter kl. 19.30. Pris 50 kr. pr. aften.


Husk også:


PODCAST-OPTAGELSE: SÅDAN CIRKA 


- En julespecial, sådan cirka ihverfald.


Drengene fra podcasten Sådan Cirka inviterer dig til en LIVE-optagelse af deres sådan cirka historiske podcast.


Historiefortællerne André Andersen og Aske Ebbesen, genfortæller historier fra historien som det sådan cirka gik til. Der er ikke sparet på de store penselstrøg, når de to Ikke-historikere genfortæller ynglings-dramaer og oversete fortællinger fra verdens- og Danmarkshistorien. En sådan-cirka-historie-podcast med historiske begivenheder og i denne udgave er det historiske fortællinger der vedrører julen på den ene eller anden måde. Aftenen starter med et genhør med af deres korte introduktionsprogram og herefter starter optagelsen. Det er tankevækkende tanker om historiske julens begivenheder du ikke har tænkt eller vidste. Og det er alt sammen fortalt præcis som det foregik. Sådan cirka. 


Ovenstående kan opleves d. 26. november kl. 19.00 i Kulturium Musikteater. Et samarbejde imellem Kulturium Salonen og Kulturium Musikteater.


Pris 50 kr.


Særpris til medlemmer af Kulturium Salonen og Kulturium Jazz: 25 kr.


Gratis for Guldkort medlemmer.