event image

Paul McCartney koncertforedrag med Thomas Ulrik Larsen (ny dato)

11 jan 19:00
Lyt

Selvom det var John Lennon, der først ville ud af The Beatles, så var det Paul McCartney, der i 1970 officielt trak stikket i det 20. århundredes mest betydningsfulde band. McCartneys solokarriere er en af de underligste i historien, og Thomas Ulrik Larsens koncertforedrag om den fantastiske melodimager gør holdt ved nogle uventede stationer i den måske ikke altid så pæne Beatle’s liv.

Thomas Ulrik Larsen’s foredrag rummer spændende tekst- og musikanalyse, hvor alle kan være med. Musikhistorie, anekdoter og samtids-perspektiv flettes sammen på en underholdende og eftertænksom måde.

Prisen er inklusiv et glas vin, øl eller vand.

Om Thomas Ulrik Larsen:

Thomas Ulrik Larsen, født 1971, er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire album-udgivelser på cv’et under sit alias, Lysår. Han er bosat i Nordsjælland med sin familie.

Thomas Ulrik Larsen er uddannet i musikvidenskab og pædagogik på Københavns Universitet. Han en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970’erne samt dansk rock fra samme periode.

Thomas har også været medvært i DR på P6 Beat i serien ”P6 Beat elsker…” da emnerne var Gasolin’ og Pink Floyd. Udsendelsen om Gasolin’ er den største lyttersucces i serien.?

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Ønsker du at spise middag inden arrangementet, kan du få 50% rabat på alle retter i Cafe A (gælder ikke drikkevarer), mod forevisning af din billet til koncerten. Gør venligst opmærksom på dette ved ordreafgivelse i restauranten.
Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.

Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.

Kommende rockforedrag:
D. 24 maj: Bob Dylan "Forever Young".