event image

Pigen med bomberne

25 Nov 19:30
Lyt

PIGEN MED BOMBERNE er naboens datter. En pige som sidder og planlægger at bombe sin skole og et storcenter. Hun kommer pludseligt fra en blind vinkel, ingen kunne forudse det og nu prøver alle at forstå det og forklare det. PIGEN MED BOMBERNE er fragmenter af mange forskellige historier om en pige. De er ikke sket i virkeligheden. Og det er heller ikke pigen som er hovedpersonen men alle os andre der prøver at forstå hende. For hvad der sker der med os når vi mister orienteringen og skal frygte det vi troede var allermest trygt og ufarligt. Forestillingen er den kontroversielle instruktør Tue Bierings nyeste efter Dark Noon og de Reumert-vindende succeser ROCKY! og IMOD ALLE ODDS. OBS foretillingen er for voksne, selvom der medvirker 15 årige piger. Spilletid: 75 min uden pause Medvirkende: Betina Grove, Marianne Søndergaard og Nana Morks 10 lokale piger på 15 år – helst nye til hver forestilling Kunstnerisk hold Instruktør og dramatiker: Tue Biering Scenografi og visuelt design: Simone Bartholin Lyddesign: Janus Jensen Lysdesign og kodning: Karl SørensenBygger: Oskar Jankovic og Jakob Rasmussen Rekvisitør: Mathilde Schwarz Produktionsleder: Dorte Schou

TILBUD: TIL ALLE* KULTURIUMS VOKSEN TEATERFORESTILLINGER TILBYDER VI 3+1 RABAT. DET VIL SIGE AT HVIS DU SAMTIDIG KØBER BILLET TIL 3 FORSKELLIGE FORESTILLINGER KAN DU SKRIVE TIL Kulturium@ishoj.dk OG FÅ EN 4. GRATIS BILLET. MEDSEND DIT ORDRENR.

*Gælder ikke Robin Hood.

Kom nemt til KULTURIUM med Ishøj med S-Tog der stopper lige udenfor Ishøj Bycenter eller i bil , hvor der er masser af gratis parkeringspladser.
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Se mere på www.kulturium.dk