event image

Potato Head Jazzband

26 mar 13:00

KULTURIUM SØNDAGSJAZZOm Kulturium Søndagsjazz:

På scenen er altid jazz og blues orkestre, nøje udvalgt af kapelmester Sven Levandowsky. Vi sidder ved caféborde og baren serverer blandt andet vin, drinks og ikke mindst velskænkede fadøl fra bryggeriet Skands. Vores café på 1. sal tilbereder gourmet kaffe og the. Der kan købes sandwich.Priser: Forsalg 40 kr. Dørsalg: 50 kr.Gratis for medlemmer af Kulturium Jazzklub og Guldkortsmedlemmer. Læs om vores medlemsklubber længere nede i teksten.HUSK AT KØB ELLER HENT BILLET PÅ KULTURIUM.DK, DA DER ER NUMMEREREDE PLADSER.Om eftermiddagens orkester:Potato Head Jazzband 

er et hot jazz, swing og dixieland band der bestå af 6 medlemmer.

Gruppen blev dannet i 2003 i Granada (Spanien) med den idé at genskabe den traditionelle jazz fra de første årtier af det tyvende århundrede.

Med dette fælles mål begynder dets erfarne komponenter at forme den særlige stil, der i dag kendetegner Potato Head Jazzband. En stil, der sigter mod at respektere den maksimale æstetik og lyd af jazzens oprindelse i New Orleans.

Banjo, bas, klarinet, trommer, basun og trompet mødes for at tilbyde et unik show med det omhyggelige arbejde, der er dedikeret til hvert at dets aspekter:

Musicalen, iscenesættelse, kostumerne og instrumenterne. Kulturium JazzklubDette medlemskab er for jazzelskeren! Kortet giver gratis adgang til alt søndagsjazz i Kulturium Musikteater. Du får desuden eksklusive rabatter på udvalgte koncerter og arrangementer i løbet af året. Medlemskabet er personligt og koster 200 kr. pr. kalenderår.Kulturium GuldkortElsker du musik og teater og går du ofte ud til live oplevelser, så er dette medlemskab det rette for dig. Kortet er personligt og giver mulighed for ét stk. gratis billet til alle Kulturium Musikteaters egne arrangementer inkl. teater. Medlemskabet er personligt og koster 1700 kr. pr. kalenderår.Læs om alle medlemskaber på kulturium.dk hvor du også kan tilmelde dig vores mange nyhedsbreve.