event image

Skatteøen

16 feb 18:00

Alletiders musical for hele familienEarly-Bird pris: Voksne: 125 kr. Under 25 år: 100 kr.Alletiders eventyrlige Skatteøen er tilbage. Til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange føres vi ud på det Caribiske hav blandt eneboere, pirater og søulke og med en led sørøver ved navn John Silver lige i hælene. Historien om den eventyrlystne teenager Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn Bill Bones ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes, og sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse. Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med Sebastians sange som SørøversangenHispaniolaOstesangenAdmiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når Folketeatret tager jer med til SkatteøenAnbefales til børn fra 6 år

Dramatisering: Preben Harris og Sebastian frit efter R.L. Stevensons roman

Musik og sangtekster: Sebastian

Instruktion, bearbejdelse og koreografi: Birgitte Næss-Schmidt

Scenografi: Terry Parsons

Stagefight: Bo Thomas

Kapelmester og arrangør: Peter Hellemann

Teaterforlag: Nordiska ApS

Musikere: Rasmus Lund, Hannibal Gustafsson, Tine Vitkov og Morten Jacobsen

Medvirkende: Mathias Flint, Siw Ulrikke Maibom, Szhirley, Kristian Boland, Christian Mosbæk, Sofie Stougaard, Morten Lützhøft, Rasmus Fruergaard, Ole Boisen, Conny Thur, Morten Christensen, Monica Isa Andersen, Rasmus Kirkegaard Faartoft, Maria Corydon og Mathias Sprogøe FlettingKulturium BørneklubKulturium Børneklub er vores nye gratis børnekulturklub, hvor du kan opnå forskellige fordele f.eks. rabat på familieforestillinger. Klubben er for alle børn/børnefamilier, uanset bopælskommune. Børneklubben er en familieklub, hvor du kan hente optil fem billetter med rabat til hvert arrangement. Er I optil fem personer i en familie, skal du altså  kun oprette én bruger.Gratis klub med fordele:Det er gratis at være medlem af klubben og der følger en masse fordele med.Et medlemskab giver adgang til:
  • Særpris på familie teaterforestillinger: 100 kr. for voksne og 75 kr. for børn og unge under 25 år. Der er et begrænset antal rabatbilletter til hver forestilling, så køb i god tid. Disse priser gælder for forestillinger fra 1.maj 2023 – 1 juni 2024.

  • Særpris på børneteater i musikteatret til blot 40 kr. uanset alder.

  • Forsalg til udvalgte store familie og børneevents

  • Info om medlemstilbud via mail (Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet for at modtage medlemstilbud+generel info om klubben.) Medlemskabet gælder et kalenderår (fra januar til og med december).Hvis du ønsker at blive medlem af Kulturium Børneklub, skal du trykke på fanen 'Medlemskab'. Du kan købe optil 5 billetter med rabat pr. arrangement pr. medlemskab.