event image

Søndags jazz: Scandinavian Rhythm Boys

15 Nov 13:00
Lyt

Søndagen står i jazzens navn når Scandinavian Rhythm Boys besøger Kulturium Musikteater

Kulturium Musikteater har afholdt jazzkoncerter i mere end ét årti og er igen vært ved en hyggelig søndag eftermiddag med jazz.

Et dansk/svensk akustisk ensemble med dynamisk fremtræden og et repertoire med sjældent spillet ragtime, oprindelig blues, spiritual, gospel, brass band musik samt forskellige tidlige jazzformer. Hælder til tonesproget som det lød i Chicago og New York i 1890’erne.

Det vil være muligt at tilkøbe frokost i form af 2 stk. luksus smørrebrød fra Hannes køkken i Greve.
Ønsker man smørrebrød skal der købes frokostbillet udover entrébilletten. En frokostbillet giver adgang til et reserveret bord, salget heraf stopper onsdagen før arrangementet. OBS en entrébillet giver ikke adgang til et reserveret bord. Sølv- og guld medlemmer, har gratis entré.
Det vil ligeledes være muligt at købe en entrébillet i døren, såfremt der ikke er udsolgt.

Det er muligt at købe drikkevarer i baren med et udvalg af øl fra bryggeriet Skands samt diverse spiritus/bitter. Som noget nyt vil det være muligt at købe et lækkert stykke kage til kaffen. Det vil ligeledes være muligt at købe en sandwich.
Kulturium vil gerne bidrage til at formindske brugen af plastik hvorfor vi serverer alle drikkevarer i glas.

Alle optrædende er nøje udvalgt af Sven Levandowsky som selv er udøvende jazzmusiker i bandet Basement Jazzband. Sven har siden han var 14år elsket musik og i særdeleshed Jazz. Han begyndte at spille trommer og har holdt ved instrumentet lige siden. Han foretrækker selv den traditionelle jazz, New Orleans musikken samt The Beatles.

Kom nemt og hurtigt til Kulturium med S-tog linje A eller E. Hvis man er i bil, forefindes der gratis parkeringspladser omkring Ishøj Bycenter, hvori Kulturium ligger.

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 3848 1633.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på kulturium.dk