event image

Kulturium Søndagsjazz

06 nov 13:00

Denne farverige kvartet, spiller stort set alt tænkeligt under parolen swing. Fra jazz standards til jive, med elementer af blues og gypsyjazz. De fire herrers diverse baggrunde og erfaringer bidrager til en krydret musikalsk ret, der serveres varm og sydende i et hæsblæsende show.


Swing Stew er :


Svend P - trompet, flygelhorn 


Phil Nice - klaver, harmonika, sang. 


Torben Kaas - kontrabas, sang. 


Thomas Rubin - trommer. OM SØNDAGSJAZZ I KULTURIUM MUSIKTEATER


På scenen er altid jazz og blues orkestre, nøje udvalgt af kapelmester Sven Levandowsky. Vi sidder ved caféborde og baren serverer blandt andet vin, drinks og ikke mindst velskænkede fadøl fra bryggeriet Skands. Vores café på 1. sal tilbereder gourmet kaffe og the. Der kan købes sandwich.


Priser:


Forsalg 40 kr.


Dørsalg: 50 kr.


Gratis for medlemmer af Kulturium Jazzklub og guldkortmedlemmer.


HUSK AT KØB ELLER HENT BILLET PÅ KULTURIUM.DK, DA DER ER NUMMEREREDE PLADSER.


Kuturium Jazzklub


Dette medlemskab er for jazzelskeren! Kortet giver gratis adgang til alt søndagsjazz i Kulturium Musikteater samt jazz på Bredekærgård. Du får desuden eksklusive rabatter på udvalgte koncerter og arrangementer i løbet af året. Medlemskabet er personligt og koster 200 kr. pr. kalenderår.


Kulturium Guldkort


Elsker du musik og teater og går du ofte ud til live oplevelser, så er dette medlemskab det rette for dig. Kortet er personligt og giver mulighed for ét stk. gratis billet til alle Kulturium Musikteaters egne arrangementer inkl. teater. Medlemskabet er personligt og koster 1700 kr. pr. kalenderår.


Læs om alle medlemskaber på kulturium.dk hvor du også kan tilmelde dig vores mange nyhedsbreve.