event image

Søndagsjazz: Mathias Heise Quintet

08 okt 13:00

KULTURIUM SØNDAGSJAZZ: Mathias Heise QuintetBilletsalget starter lørdag d. 6. maj kl. 14.00Om Kulturium Søndagsjazz:På scenen er altid jazz og blues orkestre, nøje udvalgt af kapelmester Sven Levandowsky. Vi sidder ved caféborde og baren serverer blandt andet vin, drinks og ikke mindst velskænkede fadøl fra bryggeriet Skands. Vores café på 1. sal tilbereder gourmet kaffe og the. Der kan købes sandwich.Priser: Forsalg 40 kr. Dørsalg: 50 kr.Gratis for medlemmer af Kulturium Jazzklub og Guldkortsmedlemmer. Læs om vores medlemsklubber længere nede i teksten.HUSK AT KØB ELLER HENT BILLET PÅ KULTURIUM.DK, DA DER ER NUMMEREREDE PLADSER.

Om eftermiddagens orkester:.Mathias Heise QuintetMathias Heise er en prisbelønnet dansk mundharpist, pianist og komponist.

Han er kendt over det meste af verdenen for sit virtuose mundharpespil og er

i dag en utroligt alsidig og meget efterspurgt musiker, der arbejder på tværs afstilarter og hele tiden er på udkig efter nye udfordringer.Kulturium JazzklubDette medlemskab er for jazzelskeren! Kortet giver gratis adgang til alt søndagsjazz i Kulturium Musikteater. Du får desuden eksklusive rabatter på udvalgte koncerter og arrangementer i løbet af året. Medlemskabet er personligt og koster 200 kr. pr. kalenderår.Kulturium GuldkortElsker du musik og teater og går du ofte ud til live oplevelser, så er dette medlemskab det rette for dig. Kortet er personligt og giver mulighed for ét stk. gratis billet til alle Kulturium Musikteaters egne arrangementer inkl. teater. Medlemskabet er personligt og koster 1700 kr. pr. kalenderår.Læs om alle medlemskaber på kulturium.dk hvor du også kan tilmelde dig vores mange nyhedsbreve.