event image

Søndagsjazz: Sæsonafslutning med Basement Jazzband og Gløgg & Æbleskiver

12 dec 13:00

Kulturium Ishøj og Sven Levandowsky, orkesterleder i Basement Jazzband siger tak for denne sæson og ønsker jer alle sammen en rigtig god jul samt et swingende godt nytår.For at afvikle Covid-19 sikre koncerter skal alle gæster have en billet med en plads i salen fremover.
Sølv- og guld medlemmer har gratis entré, men skal senest dagen inden koncerten hente en billet på kulturium.dk eller i vores billetsalg.
Det vil være muligt at købe en entrébillet i døren, såfremt der ikke er udsolgt, mod et gebyr på 20 kr. Dette gebyr gælder også vores guld- & sølvmedlemmer.
Det er muligt at købe drikkevarer i baren med et udvalg af øl fra bryggeriet Skands samt diverse spiritus/bitter. Som noget nyt vil det være muligt at købe et lækkert stykke kage til kaffen. Det vil ligeledes være muligt at købe en sandwich.
Kulturium vil gerne bidrage til at formindske brugen af plastik hvorfor vi serverer alle drikkevarer i glas.
Alle optrædende er nøje udvalgt af Sven Levandowsky som selv er udøvende jazzmusiker i bandet Basement Jazzband. Sven har siden han var 14 år elsket musik og i særdeleshed jazz. Han begyndte at spille trommer og har holdt ved instrumentet lige siden. Han foretrækker selv den traditionelle jazz, New Orleans musikken samt The Beatles.

Du kommer hurtigt og nemt til Ishøj med S-Tog, eller benyt en af de mange gratis parkeringspladser. Arrangementet afvikles under overholdelse af alle gældende Covid-19 restriktioner, og er med siddepladser.

Kulturium Cafe har et bredt udvalg af drikkevarer, blandt andet øl fra bryggeriet Skands, samt et udvalg af drinks.

Kørestolspladser sælges via vores café på tlf: 4354 5511.