event image

The Blues Brothers Souvenir Show

16 May 20:00
Lyt

The Blues Brothers Souvenir Show - Eneste koncert I Storkøbenhavn I første halvår af 2020

Kulturium fejrer 40 årsjubilæet for filmen The Blues Brothers med Danmarks sejeste tribute band, og viser filmen i Kulturium Bio.

It´s Party Time!


To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion. Lige det guitar-riff og den orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen. Røg, bomber, lysshow, stor lyd, dans, gags, fest og
farver – og sved. Alt sammen elementer, som man kan opleve ved en koncert med The Blues Brothers Souvenir Show.

Bandet tager afsæt i det repertoire, som The Blues Brothers præsenterede på deres første plade Briefcase Full Of Blues (1978) og på soundtracket til kultfilmen The Blues Brothers (1980). Gode, gamle rhythm’n’blues og soulstandards spillet på en forfriskende rå og pågående måde kombineret med et meget udadvendt sceneshow.

Den ide bygger The Blues Brothers Souvenir Show videre på.
Orkestrets ambition har aldrig været at kopiere numrene tone for tone, men at spille versioner af de fedeste rhythm’n’blues- og soulnumre - gerne med en ekstra spand kul.
The Blues Brothers Souvenir Show har gennem mere end 30 år spillet overalt i Danmark og ved enkelte lejligheder uden for landets grænser.
Showet er med tiden blevet udbygget visuelt - og også musikalsk, så repertoiret i dag består af en del af de klassikere, som The Blues Brothers gav nyt liv, og en lang række numre fra rhythm’n’blues- og soulrepertoiret, som de lige så godt kunne have spillet. Einar, Erann DD, Esben Just, Mike Andersen, Dicte og mange andre.

The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum. Hvis man skal dømme ud fra det brøl, der rejser sig fra salen, når Opening Act One bliver sat an og fortsætter ind i Who’s Making Love og Soul Man, lykkes det meget godt.

”It’s Party Time!”
Allan Hviid (vokal)
Kim Westi (vokal)
Henrik Hou (trompet)
Morten Øberg (alt- & tenorsax) Flemming Welander (basun)
Guy Moscoso (tenor- & barytonsax) Søren Bøje (guitar) Flemming Horst (guitar)
Peter Aagaard (orgel & keyboards) Bo Gryholt (bas)
Morten Lyngsøe (trommer)
Karin Malmstrøm (kor)
Trine Lunau (kor)
Filmen The Blues Brothers vises I Kulturium bio I maj 2020. Datoer følger.

Salen: Kombineret u-nummererede siddepladser og gulv – så husk danseskoene!

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturium.dk