event image

The Consolation & Rebekka Thornbech

05 Oct 20:00
Lyt

“Country & Americana Concert Night”
To af de ypperste danske artister og bands indenfor country/americana besøger KULTURIUM til et brag af en dobbelt koncert.

Rebekka Thornbech
Rebekka har været i Nashville og studeret den amerikanske sangskrivertradition, og den har hun taget til sig og kombineret med et nordisk touch. Hun har flere udgivelser bag sig, både albums og singler, og hun er flittigt spillet på P4 og P5. Musikken har rødderne plantet i country, americana og bluegrass kombineret med en skarp sans for melodiske ørehængere.
Hendes nye anmelderroste album ”A Year In A Life” (bl.a. 4 stjerner i Gaffa), udkom januar 2019. Albummet er Rebekka Thornbechs personlige dagbog, hvor lytteren kan følge hendes liv gennem 2018. Det er et forsøg på at skabe indblik i såvel sangskriverprocessen som et år i et menneskes liv.


The Consolation
D'herrer i The Consolation er blandt bannerførerne på den hjemlige scene for americana-musikken. Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 og P5 med deres smittende og melodiøse blanding af country og amerikansk inspireret rock, som det fx høres i sange som "Portland Girl", "Manitoba" og turnéhymnen "The Heart Of It All". Bandet har endvidere turneret massivt i hele landet, på festivaler, regionale spillesteder og tilrøgede værtshuse, hvor støvet og autentisk rootsmusik gør sig rigtigt godt.

I 2018 udsender The Consolation albummet "Heartland", som fortsætter den røde tråd, men samtidig udvikler og udfordrer bandets udtryk. Sangene på "Heartland" tager fat om en række emner, der har udgangspunkt i det kontrastfulde amerikanske samfund. Skellet mellem befolkningerne i byen og på landet, dødsstraf, voksende politisk isolationisme og højreradikalisering, og så videre. Men sangene handler også om kærligheden til et smukt og fascinerende land, hvor drømme opstår, bliver knust eller går i opfyldelse. Bandet inviterer i allerhøjeste grad lytteren med på en musikalsk rejse, hvor der både er noget til hjertet, til hjernen og til danskeskoene.

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk