event image

The Police: Every Breath You Take.

24 jan 19:00

The Police: Every Breath You Take: Foredrag af Thomas Ulrik Larsen


Pris: 50 kr inklusiv et glas vin/lille øl eller vand. Varrighed ca. 2 timer.


Thomas foredrag rummer spændende tekst- og musikanalyse, hvor alle kan være med. Musikhistorie, anekdoter og samtids-perspektiv flettes sammen på en underholdende og eftertænksom måde.


The Police: Every Breath You Take.


Hvis der nogen sinde har fandtes et arrangeret ægteskab i rockmusikken, så må det være den engelsk/amerikanske trio, The Police, der brød igennem i 1979. Med en jazzveteran på guitar (Andy Summers), en hyper-energisk trommeslager med baggrund i CIA (Stewart Copeland) og en stilfærdig, frustreret skolelærer på bas og sang (Gordon Sumner, kaldet Sting), var The Police et umage korps fra begyndelsen. Og strid, slagsmål og skænderier var hverdagskost frem til opløsningen i 1984. I de mellemliggende syv år gik The Police fra at være Stewarts band til at være Stings. Fra et påtaget punk-image til komplet verdensherredømme som popstjerner. Fra at leve på en sten i varebiler, der krydsede USA igen og igen til ufattelig rigdom. Fra at skrive sange, ingen ville kendes ved til at skrive det mest spillede radiohit i verdenshistorien: ?Every Breath You Take?.


Kun en ting forblev uændret: The Police var en døgnbeskæftigelse, som kostede ægteskaber, venskaber og førlighed. Et intenst foredrag om tre desperados, ingen kunne stoppe.     


Om Thomas Ulrik Larsen


Thomas Ulrik Larsen, født 1971, er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire album-udgivelser på cvet under sit alias, Lysår. Han er bosat i Nordsjælland med sin familie.


Thomas Ulrik Larsen er cand. mag. i musikvidenskab og pædagogik fra Københavns Universitet med speciale i rockmusikanalyse og rockhistorie. Han en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970?erne samt dansk rock fra samme periode.


Thomas var medvært i DR på P6 Beat i serien P6 Beat elsker da emnerne var Gasolin og Pink Floyd. Udsendelsen om Gasolin er den største lyttersucces i serien. Desuden har Thomas medvirket i Klog på sprog på DR P1, hvor emnet var Shu-bi-duas tekstunivers