event image

Troels Gustavsen (tidl. NOAH)

14 okt 20:00

Pris 195. kr. 


Troels Gustavsen (tidl. NOAH) annoncerer efterårskoncerter 2022


Til efteråret kan du opleve Troels Gustavsens nærværende og stemningsfulde koncerter, når han og hans musikere besøger nogle af landets spillesteder. Med højt til loftet, leveres sangene akustisk.   


Med en perlerække af storstreamende radiohits i bagagen, er sanger og sangskriveren garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde med sin velkendte, ærlige nordisk tone. 


Siden gennembrudssinglen Alt Er Forbi i 2012 har han markeret sig med en flere dobbeltplatinvindende-hits som Over Byen og Det? Okay. Med sit seneste album Det Sådan Mit Hjerte Ser Ud, der udkom i september 2021, har sangeren endnu engang markeret sig markant på radio med hit-singlerne Knuste Hjerter, Giv Mig Tid og Lykkelig Fortabt. Troels kunne også opleves blandt de optrædende til støttekoncerten for Ukraine foran en fyldt Rådhuspladsen i København tidligere på året, med sin nye julesang Tænd Et Lys. 


Alle sangene og mange flere kan du opleve når Troels drager ud med sine intimkoncerter til efteråret 2022.


Tidligere på året optrådte Troels med sin nye julesang Tænd Et Lys, blandt nogle af Danmarks største artister til støttekoncerten for Ukraine foran en fyldt Rådhuspladsen i København.