Kulturium lukket 

Kære gæster og brugere af Kulturium,
Vores statsminister sagde d. 11. marts; "Vi er vant til at søge fællesskabet ved at være tæt, nu skal vi stå sammen ved at holde afstand. Nu er der brug for samfundssind." Hun sagde også at alle kulturinstitutioner lukker nu (hurtigst muligt og senest fredag d. 13. marts). Alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner sendes hjem.

Vi følger naturligvis regeringens beslutning og derfor er Kulturium fra 12. marts lukket. Det gælder biblioteket, musikteateret og biografen. Alle planlagte arrangementer søges flyttet til senere på  året - er dette ikke muligt aflyses de. Der vil hurtigst muligt komme særskilte informationer ud angående de enkelte arrangementer. Men bær over med os - da der er mange foranstaltninger der skal træffes de kommende dage.

Der vil ikke kunne afleveres bøger på biblioteket i perioden. Vi opkræver selvfølgelig ikke gebyrer for materialer som skulle have været afleveret i perioden. men forny gerne på  hjemmeside eller app. Vi opfordrer desuden til at bruge vores mange online ressourcer f.eks. ereolen.

Der vil besvares mails og telefoniske opkald i hele perioden indenfor almindelig kontortid.

Vi vil løbende opdatere hjemmeside og sociale medier ift. udviklingen.

Pas på hinanden

Gode hilsner
Marie Herborn
// Leder af Kulturium

 

Opdatering den 6.april: Lukningen af kulturinstitutioner er i dag forlænget til og med den 10. maj.