KUNSTUDSTILLINGER

Udstillingerne i foyeren skifter hver måned. Alle kan ansøge om at udstille ved at sende mail til kulturium@ishoj.dk med lidt info om sig selv og sin kunst samt et par elektroniske fotos af kunsten. Udvælgelse blandt ansøgerne foregår i samarbejde med Ishøj Kunstforening. 

Udstilling af Marianne Laursen

Marianne Laursen udstiller malerier i maj og juni. Du kan opleve både abstrakt og figurativ kunst. Kig forbi i åbningstiden som alle dage er mellem kl. 14 og 20 og nyd udstillingen.

Der er fernisering på udstillingen den 6. maj mellem kl. 17 og 18.30.

Marianne er uddannet folkeskolelærer og har undervist i billedkunst i mange år. Hun har løbende
deltaget i malerikurser og malet på Mads Ryes malerskole gennem en lang årrække.
”Når jeg maler figurativt, finder jeg bl.a. motiver fra fotos af mit nære miljø samt fra rejser. Jeg søger at vise en stemning, som jeg erindrer ved at se på disse fotos. Jeg inspireres ofte af steder og situationer, som måske ikke umiddelbart er bemærkelsesværdige, men som jeg alligevel synes rummer noget særligt”, siger Marianne Laursen.

Arbejder på flere værker samtidig
Et andet tema er blomster, bl.a. bananblomster og planter, i de figurative malerier. I de abstrakte værker eksperimenterer Marianne med form, farver og materialer. Her maler hun med olie og/eller akryl og tilfører nogen gange materialer som silkepapir, blæk, kul, farvestoffer m.m.
Marianne arbejder ofte således, at hun er i gang med både et figurativt samt et abstrakt
maleri. Mens det abstrakte tørrer, arbejder hun på det figurative.